Fashion

Bij Beach-Look – Last Minute Holiday Shoppen

Herken je dit… Vlak voor de vakantie wil je zo graag nog een leuk hoedje, leuke strandtas of nog een spijkershort erbij om te combineren met dat andere leuke topje. Bikini’s shop je online bij Beach Look. Wist je dat je ook in onze showroom in Hardenberg terecht kunt? De showroom staat vol met de gaafste strandtassen, verschillende modellen hoedjes, armbandjes, kettingen en enkelbandjes. Alles volledig gericht op de zomer. Dus… ben jij nog niet helemaal klaar voor de zon?! Laat even weten wanneer je langs wilt komen en kom last minute je vakantie inkopen doen!

In de collectie

  • Rieten strandtassen
  • Strandtassen canvas
  • Enkelbandjes shell
  • Kettingen ibiza stijl
  • Zonnebrillen
  • Ronde strandlakens – Beach Roundies
  • Strand hoedjes

Het kantoor is gevestigd in Hardenberg op het bedrijventerrein Haardijk. Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Onze showwand showt de  bikini’s, badpakken en tankini’s. Ook hebben we een paskamer en mag je naar hartenlust komen passen.
Bestellingen mag je ook altijd bij ons komen ophalen. Hetzelfde geld voor ruilen of retourneren. Dat mag altijd bij ons op kantoor. Bel wel even voor het maken van een afspraak: 085 047 1580 of stuur ons een appje: Linda: 0646308577 | Renate:06-13 259 969