Bikini advies, Fashion

Welke bikini of badpak past bij jou?

Badkleding shoppen kan voor elke vrouw een big-happening zijn. Zo kan de één niet kiezen uit het enorme aanbod, en de ander ziet er als een berg tegenop. Wij wensen voor elke vrouw gepaste badkleding waar zij zich goed in voelt. Bijvoorbeeld een trendy en sexy bikini, of juist een comfortabel model. En wat zijn wij vrouwen opgelucht als we eindelijk een bikini of badpak hebben gevonden waar we ons goed in voelen.

Love your body

Er bestaan veel quotes over het hebben van een perfect bikini lijf. Maar wees eerlijk, niet iedereen is gezegend met een van nature strak lijf en de jaren tellen naarmate we ouder worden ook mee. Maar dat bekent niet dat je geen bikini body meer hebt! Iedereen heeft een bikini body, het hangt helemaal af van hoe jij je zelf voelt. Love your body, wees blij met je lichaam.

Do en Don’ts

Natuurlijk kunnen we advies geven over de do en don’ts als het erop aan komt welke bikini of badpak het beste bij je figuur past. Maar we zeggen meteen: er is geen goed of fout! Als jij je er goed in voelt en dat straal je dat uit. Elke vrouw straalt op haar eigen manier dat is zo fijn aan het zijn van mens, we zijn allemaal verschillend. Dus laat je vooral niets opleggen, draag en kies een bikini of badpak waar jij je fijn in voelt.

Bikini advies

Denk je nu, heel mooi al die positieve woorden, maar ik heb wel een probleem dat ik echt niet weet wat voor model ik moet kiezen? Geen ramp, vraag jezelf het volgende af bij een bikini keuze:

  • Waar wil je het accent op leggen?
  • Wat vind je minder mooi aan je lichaam en wil je juist verbergen?
  • Vraagt je lichaam om extra steun van je borsten, billen of buik?
  • Welke kleur vind je mooi en draag je graag?
  • Wat wil je maximaal in euro’s uitgeven aan een bikini?

Wil je meer advies? Klik hier voor ons bikini advies stappenplan.

Zonnige groetjes,

Beach-Look
Badmode