Bikini advies, Fashion, Lifestyle

Dè bikini trends voor 2021

Met de zomer in zicht hebben wij ze voor je! De bikini trends voor 2021. We kunnen niet wachten tot we de eerste zonnestralen op onze huid kunnen voelen. Met de zomer komen ook de nieuwe bikini trends van 2021. Welke kleuren, welke pasvormen en welke stijlen gaan we dit jaar zien? Ontdek onze acht bikini trends van 2021. Volop keus! Dus er is vast een hippe trend die bij jou past.

De bikini look trends voor 2021

#bikini trend 1

Bikini top V-lijn en ruffles (ruches)

Kijken we naar de trends in model-bikinitop, dan zijn de triangel, de halter en strapless bikini klassieke modellen die nooit uit de mode raken. Dan zit je altijd goed! Een diepe V-lijn gaan we veel zien deze zomer. De ruffle details zijn trending en geven een leuke twist aan je bikini look

Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.

#bikini trend 2

Hoog bikinibroekje (high waist)

Ben jij trendsetter en wil je een ON TREND bikini? De hoge bikinibroekjes, high waist broekjes, zijn helemaal in. Het model zorgt dat je vrouwelijke rondingen mooi uitkomen. Kies voor een hoog uitgesneden model, zo lijken je benen nog langer 🙂

Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.

#bikini trend 3

Minimalistische bikini’s

De Minimalistische stijl is een onmisbare mode trend. Effen natuurlijke kleuren zoals forest green, nude en aardetinten.

Met het maken van een keuze voor een bikini is het belangrijk om rekening te houden met je huidskleur. Kies voor een kleur die past bij jouw huid. Een natuurtint matcht met elk huidtype.

Maar aan de andere kant, draag wat jij zelf wil, laat je niet beperken en kies jouw eigen stijl!

Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.

#bikini trend 4

Dierenprint

Ja! de dierenprints zijn nog steeds hot! Een onmisbare mode trend waar wij nog niet genoeg van hebben. Tijgerprint, zebraprints en panterprintjes. Je vindt het allemaal in onze bikini collectie.

Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.