Bikini advies, Fashion, Lifestyle

Dè badmode trends voor 2022

We kunnen niet wachten tot we de eerste zonnestralen kunnen voelen. De Covid-19 pandemie maakte dat het voor veel van ons lastig, dan wel onmogelijk was om op vakantie te gaan. We hopen dat het jaar 2022 ons veel positiviteit en mooie herinneringen gaat brengen! Reizen, zwembad, strand, we dromen er nu al van! Wij hebben de bikini trends voor 2022 op een rijtje gezet!

Welke kleuren, welke pasvormen en welke stijlen gaan we dit jaar zien? Qua model zijn bikinitops die nooit uit de mode raken de triangel, de halter en strapless  Dan zit je altijd goed! Elk jaar zien we heuse trends die over waaien vanuit de fashion en landen als Amerika, Australië en Italië. Wil jij on-trend zijn? bekijk onze bikini trends van 2022. Volop keus! Dus er is vast een hippe trend die bij jou past.


De bikini trends voor 2022

#badmode trend 1

Eco-logische badmode

Meer en meer beseffen we dat we met elkaar moeten omzien naar onze planeet. We gebruiken in een razend tempo de fossiele brandstoffen van de aarde en vervuilen onze planeet enorm. De trend om badmode te maken van gerecyclede

 

#bikini trend 1

Bikini top en zwempakken met een V-lijn 

Een diepe V-lijn gaan we veel zien deze zomer. Trendy badpakken zien we al een aantal jaren stijgen in populariteit. Hoog uitgesneden op de heupen, en een diepe V-hals. We love it! Een hoog uitgesneden model maakt ook dat je benen langer en slanker lijken. Bovendien accentueert het je vrouwelijke vormen.

Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.

#bikini trend 2

Gehaakte bikini (chrochet)

Een trend die bij Beach-look een favoriet blijft. Prachtig gehaakte bikini’s. Celebrities als Bella Hadid en Kylie Jenner zijn opnieuw gespot in deze bikinitrend. Het model zorgt dat je vrouwelijke rondingen prachtig uitkomen. Chique en super vrouwelijk.


Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.

#bikini trend 3

Bikini met een vierkante halslijn

Een heuse trend voor deze zomer zijn de vierkante halslijnen. De sportieve modellen zagen we al opduiken zeker in combinatie met knal kleuren en een hippe dierenprint.


Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.#bikini trend 4

Minimalistische bikini’s


De Minimalistische stijl is een onmisbare mode trend. Effen natuurlijke kleuren zoals forest green, nude en aardetinten.
Met het maken van een keuze voor een bikini is het belangrijk om rekening te houden met je huidskleur. Kies voor een kleur die past bij jouw huid. Een natuurtint matcht met elk huidtype.

Maar aan de andere kant, draag wat jij zelf wil, laat je niet beperken en kies jouw eigen stijl!

Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.

#bikini trend 5

Bikini en badpak met dierenprint

De dierenprints zijn nog steeds hot! Een onmisbare mode trend waar wij allemaal nog niet genoeg van hebben. Jij kan prima verschijnen in een badpak of bikini met dierenprint. We zien veel nieuwe variaties in de printjes. De zebraprint en de panterprint gaan we veel zien. Je vindt het allemaal in onze bikini collectie.

Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.


#bikini trend 6

Hoog bikinibroekje (high waist)

Ben jij trendsetter en wil je een ON TREND bikini? De hoge bikinibroekjes, high waist broekjes, zijn helemaal in. Het model zorgt dat je vrouwelijke rondingen mooi uitkomen. Kies voor een hoog uitgesneden model, zo lijken je benen nog langer 🙂


Klik hier om naar onze bikini shop te gaan.

#bikini trend 7

Asymetrische bikini’s en badpakken

Ook wel de ‘one shoulder’ trend. In de fashion zien we deze vorm van tops al veel verschijnen. Ook in de bikini en badpakken mode voor 2022 zien we dit model terug deze zomer. Het geeft een leuk accent en kan zowel heel classy en chique zijn als sportief en jeugdig. Als je brede schouders hebt, is deze trend echt voor jou, een asymetrische vorm laat je schouders smal lijken.

#bikini trend 8

Bikini en badpak met een cut-out

Deze trend moet je durven, je gaat zeker gezien worden! Als je deze zomer hard aan je bikini tanlines wilt werken, dan is deze trend misschien niet zo geschikt 😉 Maar is dat het laatste waar jij je druk om wilt maken, en wil je trendy voor de dag komen?! De zogenoemde: cut-out is een trend waarbij er vormen letterlijk uit ‘geknipt’ zijn. Op de schouder, in de zij, op de rug, je kan het zo gek niet bedenken. Qua print zien we ze zowel in een drukke print, een felle kleur maar ook juist heel basic in het zwart of wit. Durf jij het aan?!

#bikini trend 9

Glitters en metallic

Deze trend waait over vanuit de kleding en fashion. Glitters en metallic in overvloed. We zien de grotere trendsetters en modellen er veel in verschijnen. Vooral hele kleine bikinitopjes en broekjes. De trend is puur smaak. Je houdt er wel, of totaal niet van!