Twee vriendinnen met een missie

Beach-Look staat voor een complete zomerse look voor elke vrouw. Badkleding shoppen is voor elke vrouw een big-happening. De één kan niet kiezen uit het enorme aanbod, en de ander ziet er als een berg tegenop. Wij wensen voor elke vrouw gepaste badkleding waar zij zich goed in voelt. Trendy en sexy, of juist comfortabel en opgelucht dat ze eindelijk een badpak heeft gevonden die haar afkleed. Wij stellen complete looks samen. Naast een bikini, badpak of tankini een bijpassende strandjurkje, tuniekje of short. De schoenen en slippers matchen, en ja, ook de strandtas en het hoedje! Met één muisklik kun je de items naar je winkelmand verplaatsen. Daar klik je de artikelen aan die je wenst te bestellen Laat de zon maar schijnen! Jij bent met jouw eigen beach-look volledig klaar voor het zwembad en het strand.

Onze showroom
Het kantoor is gevestigd in Hardenberg op het bedrijventerrein Haardijk. Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Onze showwand showt de  bikini’s, badpakken en tankini’s. Ook hebben we een paskamer en mag je naar hartenlust komen passen.
Bestellingen mag je ook altijd bij ons komen ophalen. Hetzelfde geld voor ruilen of retourneren. Dat mag altijd bij ons op kantoor. Bel wel even voor het maken van een afspraak: 085 047 1580

Zonnige groetjes,

Linda Fledderus & Renate Hulst
Beach-Look
Korte Spruit 11
7773 NP Hardenberg
mail@beach-look.nl

Klik hier om naar de webshop te gaan